Siječanj u CISOK-u Zadar

Početak nove godine je često prilika i poticaj da unesemo pozitivne promjene u svoj život, napravimo značajan korak za sebe, donesemo korisne odluke, ostvarimo ciljeve, zgrabimo prilike…
Vodeći se ovom mišlju prilagodili smo i naš program aktivnosti za siječanj:
  • Na radionici „Kako ostvariti novogodišnje odluke ?“ naučite kako napraviti dobar plan, ostati motivirani te ustrajati u ostvarenju ciljeva zacrtanih na početku godine.
  • Kako biste uvijek bili spremni i na vrijeme zgrabili priliku za posao, odlučili smo svaki tjedan održavati radionicu „Q&A – Pitanja i odgovori na razgovoru za posao“ na kojoj imate priliku pripremiti se za razgovor s poslodavcem neposredno prije samog intervjua. Ukoliko još uvijek nemate spreman životopis ili ga dugo niste ažurirali možete to napraviti na radionici „Životopis i molba u 5 koraka“.
Termine održavanja spomenutih radionica kao i druge aktivnosti koje smo pripremili za Vas pronađite u Programu za siječanj.
Sudjelovanje na svim aktivnostima je u potpunosti besplatno, no zbog prostornog ograničenja, potrebno je najaviti svoj dolazak:
Želimo da u novoj godini iskoristite prilike koje Vam se nude te je provedete u sreći i blagostanju.

Stručni tim CISOK-a Zadar