Sjedište Erasmus studentske mreže u Bruxellesu traži EVS volontere
Jeste li razmišljali o ostvarivanju karijere u najvećoj europskoj studentskoj organizaciji, Erasmus Student Network AISBL, sa sjedištem u Bruxellesu? Zvuči kao odlična stavka u životopisu, ali i kao jedno novo zanimljivo iskustvo u profesionalnom usavršavanju. 
 
Kako bi ojačali svoj rad u području promocije europske kulture kroz mobilnost, ESN AISBL traži dva volontera (17-30 godina) koja bi radila na organizaciji aktivnosti povezanih uz mobilnost, posebno u sklopu Europske godine kulturne baštine i sudjelovala u procesu razvoja projekata.
 
EVS projekt traje 12 mjeseci, od ožujka do ožujka, a ovim programom volonterima je pokriven put iz Hrvatske do Bruxellesa, smještaj, javni prijevoz, tečaj jezika te mjesečni džeparac od 200 Eura.
 
Od volontera se očekuje određeno iskustvo s projektima i radom u volonterskim organizacijama, odgovoran i strukturiran način rada, poznavanje tematika vezanih uz kulturu, mlade i Erasmus + program, dok je znanje o ESN-u samo plus.
 
Detaljnije informacije potražite na stranicama ESN-a AISBL.

Kako biste se prijavili, pošaljite svoj CV i motivacijsko pismo na applications@esn.org najkasnije do 11. ožujka 2018. u 23:59 h.
Online sastanak putem Skypea održat će se ubrzo nakon roka. Ukoliko imate dodatna pitanja, slobodno kontaktirajte ESN Hrvatska na info@esn.hr.