Škola kontrole ljutnje - peta radionica u CISOK-u Varaždin

U utorak, 10.12.2013., održana je peta, u nizu od šest radionica Škole kontrole ljutnje. O tome što se na ovoj radionici događalo, pročitajte više u izvješću voditeljice radionice:

 Izvješće s pete radionice škole kontrole ljutnje „Srdit- ljut“ “ za odrasle u CISOK-u u Varaždinu

U utorak 10.12.2013. godine od 10,00-12,30 sati održana je peta radionica škole kontrole ljutnje „Srdit- ljut“ “ za odrasle u  CISOK-u u Varaždinu.
Radionicu je vodila Jasenka Barković, prof.  psihologije Obiteljskog centra Varaždinske županije. Radu je prisustvovalo svih deset članova grupe.  Svi su aktivno sudjelovali u radu, čudili se zahtjevima u vježbama i uživjeli se u njih, unatoč tome što su poneki propustili po koju radionicu. Što ćete kad posao pritišće! Na petoj  radionici smo prošli domaće zadaće, prorađivali vještine asertivnosti: dobili smo teoretska znanja i vježbali ih. Vježbe su bile pomalo neobične jer smo radili stvari kojima baš nismo navikli. Tako smo se hvalili. Tko je to vidio? No, nakon vježbi smo se dobro osjećali.  Zezale su nas i ja poruke pa ih imamo vježbati kod kuće. Unatoč tome ova radionica je bila: „Jako dobra i zanimljiva!“ A iduća je zadnja! Već!
Idući susret će se održati 17.12.2013. godine na istom mjestu i u isto vrijeme. Na njemu ćemo dovršiti započeto, s tim da  ćemo primijeniti već naučeno, produbiti znanja i vježbati kroz sljedeće teme:  prepoznavanje, izražavanje i razumijevanje osjećaja kod djece, kako se zaštititi kad živimo s ljutitom osobom, procijenit ćemo zadovoljstvo školom, podijeliti priznanja, poručiti nešto sebi i rastati se. Naravno, domaća zadaća postoji pa ćemo se osvrnuti i na nju, da ne bude zablude!

 
 Vidimo se u utorak!