Škola kontrole ljutnje - treći susret u CISOK-u Varaždin!

U CISOK-u Varaždin je 26.11.2013. održan treći susret polaznika škole kontrole ljutnje Radionicu je vodila Jasenka Barković, prof.  psihologije Obiteljskog centra Varaždinske županije te nam je pripremila kratak osvrt na održanu radionicu.
 
U utorak, 26.11.2013. godine od 10,00-12,30 sati održana je treća  radionica Škole kontrole ljutnje „Srdit- ljut“ u prostoru CISOK-a u Varaždinu.  Radionicu je vodila Jasenka Barković, prof.  psihologije Obiteljskog centra Varaždinske županije.
Radu je prisustvovalo devet članova grupe. Jedna članica je dobila posao pa nije mogla prisustvovati radionici. Bravo za posao! Na trećoj  radionici smo analizirali domaću zadaću, bavili se: intenzitetom ljutnje,utjecajem ljutnje na ljudsko zdravlje, maskama ljutnje, uočili smo važnost dozvola da se neko vrijeme bude u određenom osjećaju, donijeli smo odluke o kontroli ljutnje i krenuli smo s vođenjem dnevnika ljutnje. Proradili smo vježbajući smirivanje tijela, bavili smo se mislima koje prate našu ljutnju, analizirali kočnice ljutnje. Osjećali smo se „kao odrasli“ i uživali u radionici.
 Idući susret će se održati 3.12.2013. godine na istom mjestu i u isto vrijeme. Na njemu ćemo se baviti tehnikama kontrole ljutnje, rješavanjem problema, usporedit ćemo razne načine njihova rješavanja i ishode i najavit ćemo se vještine asertivnosti, naravno, vježbajući ! Ne zaboravite da imamo domaću zadaću! Vidimo se u utorak!
 
                                                                                             Jasenka Barković, prof. psihologije