Srpanj u CISOK-u Split

Ljeti odmaramo, ali i radimo... a najvažniji je rad na vlastitim vještinama i unaprjeđenje samog sebe...
Pripremili smo konkretne radionice i predavanja kojima možete, uz našu podršku, biti još konkurentniji na tržištu rada!
Prijavite se i nastavimo zajedno rasti!

 
AKTIVNOST
 
VRIJEME
Napišite u CISOK-u brzi životopis za brzu prijavu za posao!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama koje žele, u najkraćem mogućem roku, uz pomoć savjetnica u CISOK-u napisati jednostavan životopis i poslati ga na natječaj za radno mjesto!
 
10.7. u 10:00
17.7. u 10:00
31.7. u 10:00
Predstavljamo usluge CISOK-a
Kako vam CISOK može pomoći u pronalasku zaposlenja, te osobnom razvoju koji vodi i do bolje zapošljivosti? Dođite bez obveze (Bana Jelačića 17 - iza Prokurativa prema zapadu), pogledajte prezentaciju, upoznajte nas i procijenite na licu mjesta hoćete li iskoristiti neke od naših usluga i mogućnosti Centra, koje su profesionalne, besplatne i organizirane upravo za vas!
11.7 u 10:00
Uspješno do zaposlenja
Otkud početi tražiti posao? Kako istaknuti vlastite dobre strane, sposobnosti i vještine i privući poslodavca da odabere upravo Vas? Informirajte se o dostupnim tražilicama, idejama i informacijama vezano uz posao te se uspješno snađite u izazovima traženja posla!
13.7. u 10:00
Kako pobijediti strah od javnog nastupa?
Je li  javni nastup situacija u kojoj prezentirate svoj rad, znanje i sposobnosti, ili je to sredstvo čiji je cilj prenošenje informacija zainteresiranim pojedincima? U onoj mjeri u kojoj se priklanjate prvoj tvrdnji, imat ćete izraženiji strah od javnog nastupa. Na radionici se opremite „alatima“ za bolje nošenje sa situacijom javnog nastupa, naučite aktivno preoblikovati svoje misli i reakcije, i pobijedite strah!
     18.7. u 10:00
Asertivnost – kako se uspješno zauzeti za sebe
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji žele uvježbati ovu vještinu u poslovnim i svakodnevnim kontaktima. Asertivnost je vještina koja omogućuje da se izborimo za svoja prava, osiguravajući da se naše mišljenje i osjećaji uzmu u obzir, a pri tom se ne narušavaju prava drugih.
25.7. u 10:00