Srpanjske radionice u CISOK-u Dubrovnik

 Dragi korisnici, 
 CISOK Dubrovnik i u ljetnim mjesecima za Vas organizira razne radionice vezane za razvoj karijere. Ukoliko ste zainteresirani, pronađite aktivnost koja odgovara Vašim  potrebama i interesima. Sve radionice  Centra su besplatne i održavaju se u vlastitom prostoru. Na radionice CISOK-a se možete prijaviti: Osobnim dolaskom u CISOK: Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), putem e-mail-a:  cisok-dubrovnik@hzz.hr ili telefonskom prijavom: (020) 640-281.
 
AKTIVNOST  DATUM   VRIJEME      
Moj prvi životopis
 Radionica je namijenjena studentima. Polaznici će imati priliku napisati kvalitetan životopis čak i ako nemaju radnog iskustva. 
 
07.srpnja
11:00-12:00
Razumijevanje oglasa za posao. Izrada profila
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama. Kroz primjere raznih oglasa za posao saznat ćete koje uvjete trebate ispunjavati da se prijavite na oglas, kao i koju dokumentaciju trebate priložiti. Osim toga pokazat ćemo Vam izradu profila i načine brze prijave na nekim od portala oglasa za  posao.
 
09.srpnja
11:00-12:00
Kako osvojiti poslodavca
 Ako imate životopis za koji niste sigurni je li dobro napisan ili imate tremu kod predstavljanja poslodavcu, onda je ovo prava radionica za Vas.  Na radionicu ponesite svoje životopise gdje će se raditi na njihovom ispravljanju i stručnoj procjeni priloženog, dok će se drugi dio radionice odnositi na najčešće pogreške na razgovoru za posao.
 
14.srpnja
11:00-12:00
Neću čekati natječaj za posao
Radionica je namijenjena svima koji traže posao, na kojoj će Vam CISOK savjetnici pokazati različite metode koje Vam mogu pomoći u potrazi željenog radnog mjesta čak i kad trenutno nema objavljenih natječaja.
 
16.srpnja
11:00-12:00
Motivacijsko pismo
Radionica je namijenjena svim mladim osobama. Na radionici ćete imati priliku naučiti što je to motivacijsko pismo, čemu ono služi te kako ga napisati na praktičkom dijelu radionice.
 
21.srpnja
11:00-12:00
Prijavljivanje na natječaje za posao putem e-mail-a
Radionica je namijenjena svima kojima je potrebna dodatna pomoć u otvaranju korisničkog računa i korištenju e-maila  kao načina prijave na natječaj za posao.
 
23.srpnja
11:00-12:00
Europass životopis
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. CISOK savjetnici će Vam korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
 
28.srpnja
11:00-12:00