Što vam nudi CISOK Zagreb u lipnju?

U lipnju nudimo raznorazne radionice za osobe koje traže posao i žele u tom periodu raditi na sebi. Priključite se radionicama na temu samoprocjene, pisanja životopisa, molbe, predstavljanja poslodavcu. U sigurnom i podržavajućem okruženju usavršite svoje komunikacijske vještine kroz radionice Kako prevladati strah od javnog nastupa, Zauzmite se za sebe, a na radionici Povećanjem samopouzdanja do poslovnog uspjeha doznajte kako možete biti još samopouzdaniji u procesu traženja posla. Na radionicama Cjeloživotno učenje-put do zaposlenja, Naučite postaviti cilj i Kreirajte vlastiti profesionalni identitet  promislite o svojim karijernim opcijama. Detalje i popunjenost možete vidjeti u rubrici Aktivnosti u Centrima (Zagreb I i Zagreb II).
Dogovorite i termin individualnog savjetovanja.
 
U lipnju ćemo i dalje intenzivno raditi s učenicima osmih razreda kako bi se na vrijeme pripremili za početak prijava obrazovnih programa 26.6.2018. Dobrodošli su i učenici sedmih razreda koji već sad mogu započeti promišljanje o opcijama nakon osnovne škole. Informacije o upisima, kao i kalendar upisnih aktivnosti dostupne su na stranici www.upisi.hr.
 
Uz sve navedeno, uvijek smo otvoreni za učenike srednjih škola koji nastavljaju školovanje ili izlaze na tržište rada, kao i općenito za sve osobe zainteresirane za razvoj svoje karijere. Iskoristite laganiji ljetni ritam i posjetite CISOK!