Stručni sastanak osnovnih škola Zadarske županije

U CISOK-u Zadar, 27.1.2015., održan je sastanak na temu profesionalnog usmjeravanja učenika osmih razreda na kojem su prisustvovali predstavnici stručnih službi 20 osnovnih škola iz Zadarske županije te djelatnice Odsjeka za profesionalno usmjeravanje HZZ PU Zadar i CISOK centra Zadar.
 

Stručni suradnici osnovnih škola, djelatnice HZZ PU Zadar i CISOK-a
 
Prisutne smo upoznali s definiranim aktivnostima HZZ PU Zadar i CISOK-a vezanim za profesionalno usmjeravanje učenika osmih razreda. Za učenike osmih razreda s poteškoćama u razvoju, učenike s većim zdravstvenim teškoćama te za učenike koji upisuju zanimanja s posebnim uvjetima rada, postupak profesionalnog usmjeravanja se provodi pri HZZ PU Zadar.

Radom CISOK-a obuhvaćeni su učenici od 6. do 8. razreda na način da su za učenike 6. i 7. razreda osmišljene radionice ranog profesionalnog razvoja, dok su za neodlučne učenike 8. razreda predviđena grupna informiranja u dogovorenim terminima. Predstavljene su i radionice za roditelje koje će se održavati u CISOK-u kako bi se roditelji što aktivnije uključili u profesionalno usmjeravanje svoje djece.

Zadovoljni smo s odazivom škola i povratnim informacijama koje smo dobili od stručnih suradnika vezano za predviđene aktivnosti CISOK-a. U veljači aktivno započinjemo s provedbom radionica i grupnih informiranja.


Za sve detaljne informacije slobodno nas kontaktirajte putem telefona 023/311-949 ili slanjem e-maila na cisok-zadar@hzz.hr.

Vidimo se u CISOK-u Zadar!