Stručni suradnici srednjih škola Varaždinske županije u CISOK-u Varaždin

26.09.2013. u CISOK-u Varaždin je održan sastanak sa stručnim suradnicima srednjih škola Varaždinske županije. Cilj stručnog sastanka bio  je predstavljanje usluga CISOK-a Varaždin stručnim suradnicima srednjih škola Varaždinske županije te dogovaranje budućih oblika suradnje.
Sastanku se odazvalo 12 stručnih suradnika, psihologa i pedagoga, varaždinskih srednjih škola. Prisutnima su, nakon riječi dobrodošlice, ukratko prezentirane opće informacije o tome što je CISOK, koje usluge nudi te tko su njegovi korisnici. Tijekom prezentacije, prikazani su i statistički podaci o broju, dobnoj i obrazovnoj strukturi dosadašnjih korisnika kao i stupnju zadovoljstva uslugama CISOK-a Varaždin.
Stručnim suradnicima ovom prilikom predloženo je nekoliko ideja o mogućim oblicima suradnje srednjih škola i CISOK-a Varaždin u cilju pružanja usluga CISOK-a učenicima, profesorima i stručnim suradnicima srednjih škola. Prisutni su sa velikim zadovoljstvom prihvatili prijedloge suradnje te su i sami iznijeli svoje ideje utemeljene na dosadašnjem iskustvu rada s učenicima i problemima s kojima se ova populacija susreće prilikom odlučivanja o smjeru razvoja vlastite karijere. 
Svaki od stručnih suradnika dobio je promotivne materijale CISOK-a, kako bi se informacije o CISOK-u istaknule u prostorijama škole te usluge učinile što dostupnijima svim učenicima i djelatnicima srednjih škola. Atmosferu sa sastanka možete pogledati na fotografijama u rubrici Foto galerija.

Stručni tim CISOK-a Varaždin