Studeni u CISOK-u Dubrovnik

 Dragi korisnici,

 U studenom se bavimo raznim temama namijenjenim učenicima osnovnih i srednjih škola, roditeljima, studentima i osobama koje traže ili žele promijeniti posao. Nadamo se da ćete pronaći aktivnost za sebe i pridružiti nam se. Sve radionice su besplatne i održavaju se u vlastitom prostoru.
Na radionice je potrebno prethodno se prijaviti: osobnim dolaskom u CISOK: Od svetog Mihajla 1, elektronskom poštom:  cisok-dubrovnik@hzz.hr, i/ili telefonskom prijavom: (020) 641-380

  
AKTIVNOST          DATUM                       VRIJEME
Prezentacijske vještine
Radionica je namijenjena studentima. Kroz predavanje i interaktivne vježbe sudionici će imati priliku poraditi na sebi i steći više samopouzdanja za buduće javne nastupe.
 
 
 03. studenog
 
 10:00-11:00
Europass životopis
Radionica je namijenjena svima koji traže posao ili se prijavljuju za stipendiju ili praksu. Na radionici će se polaznici upoznati s pravilima pisanja životopisa te će na praktičnom dijelu uz pomoć CISOK savjetnika predstaviti svoje vještine i znanja u Europass formatu.
 
08. studenog
29. studenog
 
10:00-11:00
10:00-11:00
Molba za posao
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Na radionici ćete naučiti koje su prednosti molbe za posao i kako se ona piše te kako se predstaviti potencijalnom poslodavcu ako nije oglašen natječaj za određeno radno mjesto.
 
10.studenog
 
10:00-11:00
Razumijevanje oglasa za posao. Izrada profila!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Kroz primjere raznih oglasa za posao saznat ćete koje uvjete trebate ispunjavati da se prijavite na oglas, kao i koju dokumentaciju trebate priložiti. Osim toga pokazat ćemo Vam izradu profila i načine brze prijave na nekim od portala za traženje posla.
 
15. studenog
 
10:00-11:00
Upisi u srednju školu
Aktivnost je namijenjena roditeljima i učenicima završnih razreda osnovnih škola. Na sastanku će se govoriti o važnim dokumentima bitnim za upis u srednju školu, o cijelom procesu upisa, kriterijima vrednovanja za upise.
 
18. studenog
 
15:00-16:00
Priprema za intervju
Radionica je namijenjena svima koji traže posao kako bi se što bolje pripremili za intervju s potencijalnim poslodavcem. Polaznici radionice će naučiti kako se pripremiti za intervju,koja su najčešća pitanja poslodavaca te kako pravilno odgovoriti na njih.
 
22.studenog
 
10:00-11:00
Moj izbor
Radionica je namijenjena učenicima srednjih škola. Na radionici ćete imati priliku
rješavati Upitnik pomoću kojeg ćete ocjenjivati svoje interese i kompetencije.
Ispunjavanjem upitnika doći ćete do liste zanimanja koja su u skladu s vašim
odgovorima i to vam može pomoći u odabiru daljnjeg obrazovanja.
 
 
24.studenog
 
 
10:00-11:00
Upoznajte portal Burza rada
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Kroz radionicu ćete se upoznati s mogućnostima koje portal pruža. Također ćete imati priliku registrirati se i objaviti svoj životopis kako bi on bio dostupan poslodavcima koji traže radnike.
 
30. studenog
 
 
10:00-11:00