Sudjelovanje zagrebačkog CISOK-a na Smotri Sveučilišta u Zagrebu

Na Smotri Sveučilišta koja će se održati u Studentskom centru u Savskoj 25, uz sveučilišne 34 sastavnice predstavit će se i veleučilišta, visoke škole te ostali sudionici iz Hrvatske. Očekuje se da će se na ovogodišnjoj Smotri predstaviti oko 80 sudionika.

Fakulteti i akademije Sveučilišta u Zagrebu te ostali sudionici na Smotri predstavljat će se na svojim izložbenim prostorima u šatoru i zgradi SC-a sva tri dana unutar radnog vremena (četvrtak i petak od 10 do 18 sati, subota od 9 do 15 sati). Predavanja nastavnika i studenata Sveučilišta u Zagrebu održavat će se prema rasporedu, pod nazivom Najbolje sa Sveučilišta, kroz koje će nastavnici i studenti na pristupačan način prezentirati inovativne teme kojima se bave njihovi istraživači i umjetnici i koje su sastavni dio programa pojedinih studija.

Na stranicama Smotre možete pronaći i Vodič za buduće studente koji će se besplatno dijeliti svim posjetiteljima Smotre, uz brošure o doktorskim i specijalističkim studijima.

Pozivamo sve učenike da posjete Smotru i na jednom mjestu saznaju pregršt informacija o brojnim i raznolikim studijskim programima. 

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri će aktivno sudjelovati na Smotri. Predstavljanjem aktivnosti i usluga Centra stručni savjetnici će biti na raspolaganju za sva pitanja. Stoga vas pozivamo da posjetite naš izložbeni prostor i saznate više o važnosti karijernoga savjetovanja te kako možete koristiti naše usluge. 


Ukoliko ćete nakon opsežnog informiranja imati pitanja i potrebu porazgovarati sa stručnjacima o svojim nedoumicama, CISOK centri su vam na raspolaganju za dogovor termina individualnog savjetovanja! 

CISOK 1 - Trg hrvatskih pavlina 4 CISOK 2 - Ulica kneza Višeslava 7
01/6449-627 01/4622-253
cisok-zagreb1@hzz.hr cisok-zagreb2@hzz.hr