Travanj u CISOK-u Dubrovnik

Dragi korisnici,

Sve aktivnosti u travnju namijenjene su svima zainteresiranima, a organiziramo i aktivnosti vezane za pripremu za Sajam poslova koji će se održati 14.04. 2016. godine na adresi Ćira Carića 4.
Cisok Dubrovnik zajedno s Odsjekom profesionalnog usmjeravanja priprema razne aktivnosti. Više o samom programu pogledajte  na linku HZZ-a www.hzz.hr.

A u nastavku Vam donosimo aktivnosti u travnju u CISOK-u Dubrovnik i napominjemo da su sve aktivnosti besplatne i na njih je potrebno prethodno se prijaviti najkasnije dan prije održavanja. Prijaviti se možete osobnim dolaskom na adresu: Branitelja Dubrovnika 15 (zgrada DURA-e), putem mail-a: cisok-dubrovnik@hzz.hr, ili na tel: 020/640-281.

 
Predstavljanje poslodavcu u 2 minute - Priprema za Sajam poslova
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Temelji se na sažetom, pažljivo planiranom i dobro uvježbanom izlaganju o sebi u trajanju do 2 minute. Cilj je naučiti kako u kratkom vremenu predstaviti svoje vještine, postignuća i radno iskustvo potencijalnom poslodavcu, odnosno zainteresirati ga da čuje nešto više o vama.
 
 
 08.travnja
 
 
 10:00-11:00
Kako osvojiti poslodavca- Priprema za Sajam poslova
Ako imate životopis za koji niste sigurni je li dobro napisan ili imate tremu na razgovoru za posao zbog koje ne možete doći do željenog radnog mjesta, onda je ovo prava radionica za Vas. 
 
13.travnja
 
10:00-11:00
Moj odabir                                                                                                          
Radionica je namijenjena učenicima srednje škole. Na radionici će se polaznici informirati o različitim zanimanjima te će na praktičnom dijelu istražiti svoje interese uz pomoć računalnog programa “Moj izbor“.
 
19.travnja
 
10:00-11:00
Razumijevanje oglasa za posao. Izrada profila!                                      
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Kroz primjere raznih oglasa za posao saznat ćete koje uvjete trebate ispunjavati da se prijavite na oglas, kao i koju dokumentaciju trebate priložiti. Osim toga pokazat ćemo Vam izradu profila i načine brze prijave na nekim od portala za posao.
 
 
20.travnja
 
 
 
10:00-11:00
Komunikacijske vještine – priprema za intervju                                             
Radionica je namijenjena svima koji traže posao kako bi se što bolje pripremili za intervju s potencijalnim poslodavcem. Polaznici radionice će uz pomoć vježbi verbalne i neverbalne komunikacije otkriti  razliku između dobre i loše komunikacije te će proći kroz najčešća pitanja na intervjuu.
 21.travnja
 
10:00-11:00
Motivacijsko pismo                                                                                                                       Radionica je namijenjena studentima. Na radionici će polaznici otkriti što je motivacijsko pismo, čemu služi i kako ga kvalitetno napisati.   
26.travnja
 
13:00-14:00
Životopis u Europass formatu                                                                            
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. CISOK savjetnici će Vam korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
 
28.travnja
 
10:00-11:00