Travanj u CISOK-u DUBROVNIKSve radionice su besplatne i dostupne svima zainteresiranima. Odvijaju se u vlastitom prostoru CISOK-a na adresi:Od svetog Mihajla 1. Na aktivnosti se možete prijaviti putem maila: cisok-dubrovnik@hzz.hr i tel: 020/641-380.  
 
  • Moj izbor
Radionica je namijenjena učenicima završnih razreda osnovne škole. Na radionici će učenici saznati koji se kriteriji vrednuju za upis u srednju školu, koji obrazovni programi postoje te će na praktičnom dijelu uz pomoć CISOK savjetnika ispuniti Upitnik interesa i kompetencija koji im može pomoći prilikom odabira budućeg zanimanja.
Radionica će se održati: 05. 04. 2018. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Što odgovoriti na najčešća pitanja na intervjuu?                                                                                             
Radionica je namijenjena svima koji traže posao kako bi se što bolje pripremili za intervju s potencijalnim poslodavcem. Polaznici radionice će naučiti kako se pripremiti za intervju, koja su najčešća pitanja poslodavaca te kako na njih pravilno odgovoriti.
Radionica će se održati: 10. 04. 2018. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Razumijevanje oglasa za posao. Izrada profila.
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Kroz primjere raznih oglasa za posao saznat ćete koje uvjete trebate ispunjavati da se prijavite na oglas, kao i koju dokumentaciju trebate priložiti. Osim toga, pokazat ćemo Vam izradu profila i načine brze prijave na nekim od portala za traženje posla.
Radionica će se održati: 12. 04. 2018. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Kako NE dobiti posao
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. Na primjerima loših zamolbi, životopisa te razgovora otkrit ćete koje su najčešće pogreške u procesu traženja posla te ćete naučiti kako ih ispraviti.
Radionica će se održati: 17. 04. 2018. u 14:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Molba za posao
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Na radionici ćete naučiti koje su prednosti molbe za posao i kako se ona piše te kako se predstaviti potencijalnom poslodavcu ako nije oglašen natječaj za određeno radno mjesto.
Radionica će se održati: 19. 04. 2018. u 10:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Prijava na posao putem e-maila
Radionica je namijenjena svima kojima je potrebna dodatna pomoć u otvaranju korisničkog računa i korištenju e-maila kao načina prijave na natječaj.
Radionica će se održati: 24. 04. 2018. u 14:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.
  • Europass životopis
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. CISOK savjetnici će Vam korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
Radionica će se održati: 26. 04. 2018. u 10:00 i 30. 04. 2018. U 14:00 – CISOK Dubrovnik; Od svetog Mihajla 1 (bivša zgrada Atlantske plovidbe), Dubrovnik.