Travanj u CISOK-u Zagreb

Tijekom travnja u zagrebačkom CISOK-u možete sudjelovati u raznim radionicama unaprjeđenja vještina predstavljanja poslodavcu i razvoj potencijala. Prijavite se na aktivnosti za nezaposlene osobe, tražitelje zaposlenja, učenike, roditelje ili dogovorite individualno savjetovanje.

Radionice predstavljanja putem životopisa i molbe, te na razgovoru za posao su najposjećenije u našim Centrima, stoga su na rasporedu svaki mjesec. Uz njih, možete procijeniti svoje potencijale kroz aktivnost Samoprocjene i usavršiti komunikacijske vještine putem radionice Kako uspješno komunicirati.

Dogovorili smo i velik broj aktivnosti za učenike završnih razreda osnovne škole. Tijekom školskih praznika učenici imaju priliku sudjelovati u radionici Kad odrastem, bit ću…, dok se njihovi roditelji mogu priključiti predavanju za roditelje na temu odabira srednje škole. U suradnji s osnovnim školama i udrugama za mlade na području Zagreba i Zagrebačke županije, tijekom travnja dogovorena su gotovo svakodnevna grupna informiranja učenika. To je pravo vrijeme za promišljanje o odabiru zanimanja odnosno škole.

Pozivamo učenike, roditelje, nezaposlene osobe, tražitelje zaposlenja, studente i općenito sve osobe zainteresirane za razvoj karijere da nam se jave kako bismo dogovorili termin individualnog savjetovanja na vrijeme. Sve usluge Centra su besplatne.