Tribina „Motiviranje mladih i komunikacijske strategije prema njima“

U utorak 04.10.2016., a u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, održali smo tribinu na temu kako motivirati mlade da kreiraju i/ili konzumiraju sadržaje koji su im na raspolaganju. Pozvale smo naše suradnike i partnere, udruge mladih i institucije koje se bave mladima.
Osim domaćica iz CISOK-a, sudjelovali su predstavnici/ce Udruge Zora iz Čakovca, Nezavisne udruge mladih Lepoglava, Geotehničkog fakulteta Varaždin,  inicijative mladih VAKUUM Varaždin, Centra za podršku studentima i razvoj karijera FOI Varaždin te AIESEC-a  Varaždin.
Motivacija, proaktivnost, osobna odgovornost svih nas koji kreiramo programe i aktivnosti, ali i njih – mladih za koje želimo zajednički izgraditi nišu kvalitetnih sadržaja, bile su niti koje su se provlačile tijekom čitavog trajanja događanja.
Naši su dojmovi bili pozitivni, odlična prilika za dijeljenje iskustava i stvaranje novih ideja i planova, a kako su to doživjeli neki od sudionika, možete pročitati na slijedećim linkovima:

https://www.udrugazora.hr/2016/10/05/provjezbali-smo-mozak-uz-tribinu-motiviranje-mladih-i-komunikacijske-strategije-prema-njima/ 

http://vakuum.space/2016/10/07/sto-lezi-iza-nase-motivacije/

Hvala svim sudionicima još jednom na aktivnom sudjelovanju, prilici da zajedno nešto učimo i dobroj atmosferi.
 
Stručni tim CISOK-a Varaždin