Tribina Neformalno obrazovanjeDragi korisnici,
 
 03. svibnja u 18:00 sati u Art radionici Lazareti održava se tribina na temu Neformalno obrazovanje. Na tribini će se govoriti o razlici formalnog i neformalnog obrazovanja, važnosti neformalnog obrazovanja  u kontekstu cjeloživotnog učenja te što  osoba (posebno mlada) može dobiti neformalnim obrazovanjem.

Gosti tribina su Lidija Đukes, predstavnica Mreže mladih Hrvatske, koja se ponajviše bavi volonterstvom, vrednovanjem i priznavanjem neformalnog i informalnog učenja te projektnim i financijskim menadžmentom te Sanja Živković, trenerica CHQ metode za osobni i profesionalni razvoj karijere, savjetnica u profesionalnom usavršavanju s bogatim iskustvom u radu s mladima.

Ova tribina je nastala u sklopu projekta Generacija A  kojeg provodi Udruga Bonsai, a namijenjen je svim mladim aktivnim građanima željnim zabavnih, edukativnih i kulturno- umjetničkih aktivnosti. Projekt se  provodi  u partnerstvu s Mrežom mladih Hrvatske i Art radionicom Lazareti uz financijsku podršku Grada Dubrovnika.

 CISOK Dubrovnik