"Uloži sebe budi promjena"- CISOK Dubrovnik

 Dragi korisnici,

 

Projekt "Uloži sebe, budi promjena" provodi Udruga BONSAI kao nositelj projekta i Dubrovačka razvojna agencija (DURA) kao partner uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih.

U grupi odabranih polaznika/ca dobit ćete priliku ovladati novim znanjima i vještinama u cilju stvaranja vlastite profesionalne budućnosti. Trening će se sastojati od grupnog rada, individualnih vježbi, interaktivnih predavanja i terenskih posjeta. Nakon treninga sudionici će dobiti uvjerenje Udruge BONSAI o pohađanju CHQ treninga i sudjelovanja na svim aktivnostima projekta. 

Kroz projekt ćete imati priliku:
Ako ste osoba  otvorenog duha i uma, spremna prihvatiti odgovornost i učiti o sebi i drugima kako bi stvorili bolju budućnost za sebe i druge svakako se prijavite.
Ako ste mladi do 30. godina, visokoobrazovani i tražite posao, možda je ovaj trening prilika za Vašu promjenu!

Ukoliko je Vaš stav o gore navedenim izjavama pozitivan, predlažemo da se prijavite za sudjelovanje na mail: ured.vcd@gmail.com do četvrtka 8.01.2015. godine.
Prijava treba sadržavati Vaš životopis i motivacijsko pismo s obrazloženjem zašto želite sudjelovati u ovom projektu i koja su Vaša područja interesa gdje se želiš profesionalno usmjeriti i ostvariti.
Formalni uvjeti su: do 30. godina starosti, visoko obrazovanje, nezaposlenost i pravilno ispunjeni prijavni obrasci. Odabrani polaznici će biti pozvani na informativni susret 12.01.2015. godine.