Varaždin

Dobrodošli u CISOK Varaždin!
 

Osnovna ideja Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin je omogućiti svima, bez obzira na dob i/ili razinu kvalifikacije,  pristup uslugama cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i pomoći u razvoju vještina upravljanja karijerom.
Kod nas možete potražiti  informacije i savjete vezane uz  ostvarenje svojih profesionalnih potencijala, mogućnosti učenja kojima se stječu nove vještine potrebne na tržištu rada ili razvoj onih vještina koje povećavaju mogućnosti za samozapošljavanje i poduzetništvo.
Bilo da Vam je potrebna pomoć pri donošenju odluka o vlastitom profesionalnom razvoju ili podrška u daljnjem razvoju i upravljanju profesionalnom  karijerom,  želimo Vam olakšati prijelaz iz škole u školu, iz škole na posao ili s posla na posao.
U CISOK-u Vam je osigurano stručno informiranje i savjetovanje, kako bi Vaša odluka o profesionalnom izboru bila u skladu s osobnim profesionalnim interesima i potrebama gospodarstva.

CISOK Varaždin svojim korisnicima nudi raznovrsne usluge:

· samostalno pretraživanje informacija o zanimanjima, školovanju i zapošljavanju
· korištenje e-alata za ispitivanje profesionalnih interesa 
· samoprocjenu znanja i vještina
· savjetovanje o profesionalnom usmjeravanju i razvoju karijere
· sudjelovanje na organiziranim predavanjima, treninzima i radionicama
· individualno profesionalno savjetovanje


Raspored aktivnosti u Centru možete pronaći na: http://www.cisok.hr/aktivnosti-u-centrima

CISOK Varaždin je otvoren svakog radnog dana od 8 do 16 sati na adresi:
 

Ul. Ivana Kukuljevića 12, Varaždin
Tel: 042/302-179
E-mail: cisok-varazdin@hzz.hr
www.cisok.hr

 
CISOK Varaždin je otvoren za sve građane i naše su usluge besplatne – bilo da ste učenik, student, roditelj, nezaposlena ili zaposlena osoba, poslodavac, učitelj ili bilo tko drugi – djelatnici i prostor CISOK-a na usluzi su za sva pitanja i nedoumice vezane uz planiranje i razvoj karijere.

 
Stručni tim CISOK-a Varaždin