Velik interes za prezentaciju potencijalnih radnih mjesta u tvrtci CEMEX u Splitu

 U sklopu obilježavanja Europskog dana poslodavaca, u CISOK-u Split 20. studenog održana je prezentacija tvrtke CEMEX za sve zainteresirane koji traže posao. Ines Bartulović, Bože Šiškov i Srđan Galić, stručnjaci iz CEMEX-ovog Odjela ljudskih resursa najprije su održali prezentaciju „Kako se predstaviti poslodavcu“, a zatim i predstavili svoju tvrtku.  CEMEX Hrvatska dio je tvrtke CEMEX, vodećeg globalnog proizvođača građevinskog materijala, koji ima 60 000 zaposlenih u više od 30 zemalja svijeta, od čega 500 u Hrvatskoj. Upravlja s tri tvornice cementa smještene u Kaštelima, Solinu i Klisu, te je vodeći proizvođač cementa u regiji koja obuhvaća Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru, te na brojnim europskim tržištima. 
Nakon održanih prezentacija, sa svim zainteresiranima su provedeni kratki strukturirani intervjui. Osim što je to bila prilika da vide kako ono što su saznali na prezentaciji izgleda u praksi, životopisi i otvorene molbe intervjuiranih ušli su u CEMEX-ovu bazu potencijalnih kandidata za radna mjesta koja će se u tvrtci otvarati narednih mjeseci.
Događaju je nazočilo više od 50 nezaposlenih i tražitelja zaposlenja, visokoškolskog obrazovanja pretežno strojarskog I elektro smjera, srednjoškolskog obrazovanja građevinskog I elektrotehničkog smjera, ali i ostali zainteresirani.