Zagrebački CISOK vam želi uspješan početak nove školske godine!

Dragi naši učenici, kreće nova školska godina! U prošloj godini smo pokrenuli naš Centar i uspostavili suradnju sa brojnim osnovnim i srednjim školama na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Želja nam je bila osigurati potporu školama i učenicima u području profesionalnog usmjeravanja.


Tijekom prošle školske godine veliki broj učenika je posjetio Centar i kroz razne aktivnosti promišljao o odabiru svog karijernog puta. Učenici su sudjelovali na radionicama, rješavali računalni program Moj izbor, istraživali informacije o studijskim i srednjoškolskim programima, o zanimanjima, zapošljivosti, stipendijama…


Pozivamo stručne suradnike, profesore, roditelje i učenike da prate stranice CISOK-a i da se uključe u naše aktivnosti. Tijekom cijele školske godine bit ćemo vrlo aktivni sa radionicama, prezentacijama, predavanjima i brojnim drugim aktivnostima te Vas sve pozivamo da iskoristite mogućnost dolaska u jedan od zagrebačkih Centara gdje će vam stručne savjetnice rado pomoći.


Želimo vam svima puno uspjeha u novoj školskoj godini te se nadamo da ćemo ove godine još uspješnije i kvalitetnije surađivati!