Zapošljavanje u inozemstvu

10.veljače u 13h u Ulici kneza Višeslava 7 stručna savjetnica EURES-a će održati predavanje o mogućnostima zapošljavanja na europskom tržištu rada. Predstavit će Europsku mrežu javnih službi za zapošljavanje i  EURES portal, te govoriti o temama kao što su: princip slobode kretanja radnika, pregled aktualnog režima u pojedinim državama, preduvjeti mobilnosti, zapošljavanje u institucijama EU, inicijative za zapošljavanje mladih… Doznat ćete gdje možete pratiti natječaje za posao u Europskoj uniji i kako biti vidljiviji poslodavcima.

Onima koji traže posao u Europskoj uniji, dobro će doći životopis napisan u Europass formatu. Radionica pod nazivom Napiši svoj Europass životopis održava se 2.ožujka u 13h u Ulici grada Vukovara 68, a vodi ju viša stručna savjetnica za Europass iz Agencije za mobilnost i programe EU. Radionica je namijenjena svim tražiteljima zaposlenja, neovisno o tome traže li posao u inozemstvu ili Republici Hrvatskoj. Pridružite nam se i prikažite svoje iskustvo, vještine i znanja na pregledan i efektan način!

Želite li dobiti povratnu informaciju o životopisu i molbi/motivacijskom pismu koje ste već napisali (na hrvatskom jeziku), javite se u Centar i dogovorite termin individualnog savjetovanja: 6115-439, 4622-253. cisok-zagreb1@hzz.hr, cisok-zagreb2@hzz.hr , Ulica grada Vukovara 68, Ulica kneza Višeslava 7.

Sve usluge Centra su besplatne!