Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Nisi više učenik? Želiš znati što želiš (biti)?

9. srpnja 2024.

|

Bjelovar

Školsko zvono je odzvonilo, tvoji zadnji koraci u školi su napravljeni. I što sada?

Ako si postavljaš takva i slična pitanja, vrata našeg Centra su ti otvorena. Obrati nam se s punim povjerenjem i dopusti nam da te vodimo kroz tvoje prve korake u karijeri.

Kako?

Dođi u CISOK Bjelovar, posvetit ćemo ti vrijeme i zajedno istražiti što je najbolje za tebe. Možda želiš još učiti i usavršiti se u nekom poslu? Možda si spreman za svijet odraslih i želiš pronaći posao? A možda nisi ni siguran što želiš. Zato smo mi tu za tebe. Uputit ćemo te u pravom smjeru i doći do željenog cilja uz pomoć radionica koje su ti na raspolaganju.

Radionicu Osnaži me i zaposlim se održava se svaki četvrtak u 10,00 sati u prostoru CISOK-a Bjelovar. Polaznike ćemo upoznati s uslugama CISOK-a, sastavnicama kvalitetne molbe i životopisa, pretraživanjem natječaja za posao te prijaviti na portal Burza rada.

Radionica Osnaži me, osposobi me i zaposlim se održava se svaku srijedu u 10,00 sati u prostoru CISOK-a Bjelovar. Polaznike ćemo upoznati s uslugama CISOK-a, mjerama aktivne politike zapošljavanja te obrazovanjem putem sustava vaučera.

Za dodatne upite, stojimo Vam na raspolaganju.

Informacije možete dobiti na broj: 043/639-255, radnim danom od 7:30 do 15:30 sati.