Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Radionica o vaučerima za obrazovanje u Slatini i Virovitici

18. lipnja 2024.

|

Virovitica

Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Virovitica započeo je s  radionicama koje su namijenjene zaposlenim i nezaposlenim osobama u Virovitičko-podravskoj županiji. Radionice o vaučerima za obrazovanje odraslih održala je stručna savjetnica za profesionalno usmjeravanje i selekciju 14. lipnja 2024. u Slatini i 17. lipnja 2024. u Virovitici.

Svi koji su zainteresirani za vaučere na radionici mogu dobiti informacije o obrazovanju za odrasle i o sustavu vaučera te uvjetima i koracima koji su potrebni za predaju zahtjeva. Također, zainteresirane osobe na radionici mogu dobiti informacije o katalogu vještina i obrazovnih programa te o prijavi u aplikaciju „Moj vaučer“. Osim toga, na radionicama se razgovara o uputama za predaju zahtjeva, obavezama korisnika, sklapanju ugovora te pohađanju i završetku obrazovanja.

S obzirom na to da obrazovanje osigurava profesionalni i osobni razvoj pojedinca, sudionici su potaknuti na istraživanje obrazovnih programa i uključivanje u obrazovanje kako bi poboljšali svoju konkurentnost na tržištu rada.