Radionica o Europskom socijalnom fondu

 U srijedu, 12.12. u CISOK-u Split održano je predavanje o projektima iz Europskog socijalnog fonda. Predavanje je vodio Marin Urlić, diplomirani ekonomist, član udruge CEDRA Split.
 

Na svima bliskim i jednostavnim primjerima, objašnjen je cijeli proces od ideje za projekt preko prepoznavanja natječaja koji odgovara ideji te proceduru same prijave projekta. 
Posebno je naglašena mogućnosti dobivanja dodatnih bodova za određeni projekt, ali i moguće pogreške prilikom prijavljivanja projekta, koje mogu rezultirati odbacivanjem projekta.
Voditelj je spomenuo i pobliže objasnio i veće projekte odnosno primjere dobre prakse u Hrvatskoj. Na zahtjev zainteresiranih sudionika, objasnio je i usporedio mogućnosti dobivanja financijskih sredstava u organizaciji udruga i javnih ustanova te se dotaknuo i mogućnosti  koje imaju privatnici prilikom otvaranja vlastitih obrta.
 

Zahvaljujemo mu na suradnji i nadamo se da ćemo imati priliku još veći broj zainteresiranih sudionika upoznati s ovom, sve popularnijoj temom!