Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Dani poslova u turizmu

15. siječnja 2020.

|

Šibenik, Svi centri

 width=

Dani poslova u turizmu su projekt nastao u organizaciji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava te Ministarstva turizma. Cilj organizacije ove manifestacije je osiguranje bolje vidljivosti zanimanja u turizmu te mogućnosti zapošljavanja koje pruža turistički sektor. Partneri ministarstvima u provedbi ove manifestacije su: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska udruga poslodavaca i Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske.

Manifestacije će se i ove godine održavati u tri grada: Zagreb, Osijek i Split.

Za Šibensko-kninsku županiju će se održati u Splitu  31.01.2020.u  ŠC Gripe (Osječka 11) te će za sve zainteresirane nezaposlene osobe, studente i učenike srednjih škola (završnih razreda) turističko-ugostiteljskog usmjerenja biti organiziran prijevoz na manifestaciju.

Kako biste se pravilno pripremili za posjet manifestaciji preporučamo vam da posjetite  CISOK-u Šibenik gdje ćete uz pomoć savjetnice moći dotjerati svoj životopis ili da se najavite na radionice koje održavamo u siječnju za pisanje životopisa i pripremu kako se predstaviti poslodavcima.

Radionice će se održavati prema sljedećem rasporedu:

  • Europass životopis - 24.01.2020.
  • Intervju s nogu - 27.01.2020.
  • Dan otvorenih vrata - 30.01.2020.

Sve aktivnosti počinju u 9:00 sati, a za više detalja kontaktirajte nas!

Telefon: 022/336-824

e-mail: cisok-sibenik@hzz.hr