Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Edukacija za četvrtu generaciju praktičarki i praktičara socijalnih inovacija

4. svibnja 2022.

|

Svi centri

Od 17. svibnja do 14. srpnja 2022. godine studentice i studenti završnih godina studija društveno-humanističkih usmjerenja te oni koji su nedavno stekli zvanje na nekom od tih studija, ali ne rade u struci ili su nezaposleni imat će priliku sudjelovati na još jednom programu pod nazivom „Praktičar_ka socijalnih inovacija“.

Ova edukacija polaznicima pruža mogućnost stjecanja znanja i vještina koje su preduvjet za svaki dio procesa kreiranja vlastitih socijalnih inovacija te će im biti korisne na radnom mjestu. U proteklih godinu dana je 90 mladih iz raznih dijelova Hrvatske završilo ovaj program, a ovo je poziv novoj generaciji.

Neke od tema koje obrađuju su istraživanja i intervjui bazirani na empatiji, projekti – dizajn, implementacija, praćenje i izvještavanje, izvori financiranja socijalnih inovacija, rad u timu i dr.

Sudjelovanje je besplatno, a omogućeno je online putem Zoom platforme. Program je u trajanju od 150 sati i očekuje se redovito pohađanje predavanja i vježbi, kontinuiran individualan rad i sudjelovanje u radu u grupama. Na kraju, polaznici dobivaju certifikat o uspješnom završetku neformalnog edukacijskog programa.

Prijave su moguće do 13. svibnja u 23:59 na ovoj poveznici, a broj sudionika je ograničen.

Više informacija dostupno je ovdje, a dodatna pitanja o programu možete slati na email: croatia@yihr.org.