Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

13. tjedan psihologije

7. veljače 2020.

|

Slavonski Brod, Svi centri

Ove godine će se od 17. do 23. veljače 2020. obilježiti 13. tjedan psihologije u Hrvatskoj, u organizaciji Hrvatskog psihološkog društva i suorganizaciji Hrvatske psihološke komore. Tjedan će biti obilježen različitim događanjima i aktivnostima psihologa diljem Hrvatske, a u njemu će sudjelovati i Hrvatski zavod za zapošljavanje te Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri u Slavonskom Brodu.

U Područnom uredu u Slavonskom Brodu 18. veljače održat će se niz radionica za dugotrajno nezaposlene (Samoprocjena vlastitih potencijala, Kako tražiti posao i Kako se predstaviti poslodavcu), dok će se u CISOK-u 19. veljače održati radionica Kako se nositi s nezaposlenošću.

Nadalje, 18. veljače u 17 sati, u prostorima Gradske knjižnice u Slavonskom Brodu, održat će se predavanje pod nazivom  Mobbing: Psihičko maltretiranje na poslu. Predavač je Andrea Kostelić Martić, mr.sc. kliničke psihologije, dok je organizator Društvo psihologa Brodsko-posavske županije, a suorganizator Gradska knjižnica u Slavonskom Brodu. Predavanje je otvoreno za javnost.

Sva događanja u Tjednu psihologije su besplatna.

 width=