Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

CISOK Koprivnica sudjelovao na “Danu otvorenih vrata” Strukovne škole Đurđevac

27. listopada 2023.

|

Koprivnica, Svi centri

U sklopu projekta „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu“ Strukovna škola Đurđevac kao partner škola Obrtničkoj školi Koprivnica u Centru kompetentnosti Koprivničko-križevačke županije organizirala je 10.listopada 2023. prezentacije mogućnosti i ostvarenje ciljeva kroz školovanje u Strukovnoj školi Đurđevac, stručna predavanja i Sajam poslova gdje su poslodavci, gospodarske asocijacije i službe, partneri Strukovne škole Đurđevac prezentirali mogućnosti zapošljavanja nakon završetka srednje škole. Tvrtke koje su učenici mogli susresti na sajmu bile su Bauwerk Group Hrvatska, Avoco d.o.o., Mazars, Rasco d.o.o. i Wellness & spa centar Coner, a dodatno su se učenicima predstavili županijska Obrtnička komora te Obrtničko učilište POUKA.

Područni ured Križevci predstavio je usluge Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i CISOK-a: mjere aktivne politike zapošljavanja, usluge posredovanja i profesionalnog usmjeravanja.

Sudjelovanje gotovo svih učenika 7. i 8. razreda osnovnih škola s područja grada Đurđevca i Koprivnice potvrđuje važnost ovakvih događaja u obrazovnom procesu mladih.