Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

CISOK Rijeka na 2. strukovnoj konferenciji Obrtničke komore PGŽ

28. svibnja 2024.

|

Rijeka, Svi centri

U petak, 24. svibnja 2024. godine u Centru Gervais u Opatiji održao se 2. STRUKON – Strukovna konferencija ”Pamet u glavu” na inicijativu Ceha obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera Obrtničke komore Primorsko-goranske županije.

Cilj ovog događanja bio je okupiti sadašnje i buduće obrtnike organiziranjem mjesta za razmjenu znanja i iskustava. Kroz niz predavanja i završnu panel diskusiju, sudionici konferencije razmijenili su informacije i raspravili o raznim temama, kao što su komunikacijske vještine, financije, digitalni marketing i brendiranje te spoznati što je ključno za uspjeh u današnjem poslovnom okruženju.

U okviru strukovne konferencije sudionicima su se putem izložbenih prostora predstavili i partneri Obrtničke komore Primorsko-goranske županije među kojima i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Rijeka odnosno Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Rijeka koji je sudionike upoznao s mogućnostima obrazovanja putem vaučera u programima kao što su pokretanje poduzetničkog pothvata, Internet marketing i brendiranje, komunikacija u poslovnom i online okruženju, društveno odgovorno poslovanje i mnogi drugi.