Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

CISOK Vukovar na Danima karijera, otvorenih vrata i Eramus+ International staff week-a

4. travnja 2023.

|

Svi centri, Vukovar

CISOK Vukovar i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Vukovar, sudjelovali su na Danima karijera, otvorenih vrata i Eramus+ International staff week-a održanom u tjednu od 20. do 24. ožujka 2023. u organizaciji Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru.

Tijekom cijelog tjedna na Veleučilištu su provedena razna zanimljiva događanja kojima je bio cilj povezati studente i poslodavce, prenijeti studentima iskustva iz prakse, upoznati studente s onim što ih očekuje na tržištu rada nakon završetka studija te općenito upoznati zainteresiranu javnost s radom Veleučilišta.

U sklopu Dana karijera, otvorenih vrata i Eramus+ International staff week-a, informativni štand Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Vukovar bio je dostupan 22. ožujka 2023. svim studentima i široj javnosti s ciljem informiranja o svim uslugama koje Hrvatski zavod za zapošljavanje i CISOK Vukovar nude sadašnjim i budućim dionicima tržišta rada.

U petak, 24. ožujka 2023., predstavnice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje iz Područnog ureda Vukovar i CISOK-a Vukovar održale su predavanje pod nazivom „Zaposli se nakon studija“ na kojem su zainteresiranim studentima prezentirale trenutno stanje na tržištu rada te istaknule koje su to značajke i osobine koje osiguravaju konkurentnost na tržištu rada i omogućuju brzi pronalazak posla.