Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Dani poslova u turizmu

9. siječnja 2020.

|

Slavonski Brod, Svi centri

U pripremi turističke sezone 2020. Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ) u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskoga sustava i Ministarstvom turizma organizira manifestaciju Dani poslova u turizmu u Osijeku, Zagrebu i Splitu. Izlagači su poslodavci koji imaju potrebu za radnicima u nadolazećoj turističkoj sezoni. Manifestacija je namijenjena prvenstveno nezaposlenim osobama koje su zainteresirane za sezonski rad, studentima te učenicima završnih razreda srednjih škola ugostiteljskih usmjerenja.
Područni ured HZZ-a u Slavonskom Brodu na manifestaciji će sudjelovati 17. siječnja u Osijeku, u dvorani Gradski vrt. Aktivnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u organizaciji i provedbi manifestacije su priprema nezaposlenih osoba kroz individualna i grupna informiranja, priprema učenika, organiziran prijevoz autobusima, podrška na mjestu događaja te organizacija i provedba radionica u sklopu manifestacije. Osim toga, u CISOK-u u Slavonskom Brodu moguće je doći napisati životopis i pripremiti za razgovor s potencijalnim poslodavcem.

Za sve informacije javite se na Hrvatski zavod za zapošljavanje u Slavonskom Brodu (Vukovarska 11) ili u Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (Ante Starčevića 5).

 width=