Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

“Dojdi osmaš, Zagreb te zove!” i 2024. godine na Zrinjevcu

14. svibnja 2024.

|

Svi centri, Zagreb I, Zagreb II

Grad Zagreb po 18. put organizirao je manifestaciju “Dojdi osmaš, Zagreb te zove!” na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Park Zrinjevac) u petak, 10. svibnja 2024. godine od 10 do 16 sati, tijekom koje su srednje škole Grada Zagreba predstavljale svoje obrazovne programe.

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područna služba Zagreb i CISOK centri Zagreb i ove godine na štandu su učenicima osmih razreda, njihovim roditeljima i svim ostalim zainteresiranim građanima prezentirali svoje (besplatne) usluge i mogućnosti koje korisnici mogu dobiti. 

Učenici su također imali priliku rješavati računalni program „Moj izbor“, upoznati se s CISOK stranicom te portalom e-usmjeravanje. Informirani su o dostupnosti usluga profesionalnog usmjeravanja i savjetovanja, Brošurom „Kamo nakon osnovne škole“ te su im dijeljeni letci i promotivni materijal Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Uz predivne vremenske prilike, mnogobrojni posjetitelji imali su priliku pobliže se upoznati s programima srednjih škola kako bi im odluka o izboru primjerene škole i nastavku obrazovanja bila što lakša.

Kako nam je bilo, pogledajte u nastavku.