Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Mjesec borbe protiv ovisnosti

12. studenoga 2019.

|

Slavonski Brod, Svi centri

Mjesec borbe protiv ovisnosti obilježava se svake godine od 15. studenog do 15. prosinca, s ciljem podizanja javne svijesti o važnosti suzbijanja problematike zlouporabe droga i ovisnosti. Kao i svake godine do sada, Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri i Odsjek za profesionalno usmjeravanje i obrazovanje Područnog ureda HZZ-a u Slavonskom Brodu, sudjelovat će u obilježavanju ovog događaja.

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri održat će radionicu pod nazivom Kako reći NE ovisnostima, a DA uspješnoj karijeri. Radionica je namijenjena srednjoškolcima, kako bi im se osvijestila važnost zauzimanja za sebe te dugoročne posljedice koje to može imati na njihov profesionalni život. Održat će se 19. studenog u 11 sati, u prostorijama CISOK-a.

Odsjek za profesionalno usmjeravanje i obrazovanje održat će radionicu Resocijalizacija: iskustva i mogućnosti. Radionica je planirana 4. prosinca u 12 sati. Nadalje, za nezaposlene osobe planirano je predavanje pod nazivom Kako alkoholizam utječe na radnu uspješnost. Predavanje će se održati 11. prosinca u 12 sati, u prostorijama CISOK-a.

Za dodatne informacije možete se obratiti Centru za informiranje i savjetovanje o karijeri (Starčevićeva 5) ili Odsjeku za profesionalno usmjeravanje (PU Slavonski Brod - Vukovarska 11).

 

Vaš CISOK