Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Obilježavanje 16. Tjedna cjeloživotnog učenja

23. rujna 2022.

|

Svi centri, Vukovar

Pod pokroviteljstvom Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, u razdoblju od 26. rujna do 2. listopada, održava se 16. Tjedan cjeloživotnog učenja. U svrhu povećanja konkurentnosti na tržištu rada, cilj kampanje je podizanje svijesti o važnosti cjeloživotnog učenja i povećanje uključenosti odraslih u proces cjeloživotnog učenja.

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Vukovar, obilježit će 16. Tjedan cjeloživotnog učenja održavanjem radionica za nezaposlene i zaposlene osobe, stoga pozivamo sve zainteresirane na sudjelovanje u sljedećim aktivnostima:

  • RADIONICA O VAUČERIMA - 27.09.2022. (utorak) u 09:00h, CISOK

Aktivnost je namijenjena zaposlenim i nezaposlenim osobama te nudi sve potrebne informacije za ostvarivanje mogućnosti besplatnog obrazovanja za stjecanje zelenih i digitalnih vještina putem vaučera za obrazovanje.

  • DIGITALNI PRISTUP TRAŽENJU POSLA - 28.09.2022. (srijeda) u 9:00h, CISOK

Aktivnost je namijenjena nezaposlenim osobama i nudi informiranje o mogućnostima portala Burza rada te kako se predstaviti poslodavcu kroz molbu i životopis.

Budući je broj mjesta ograničen, sve zainteresirane molimo da se prijave na aktivnost putem maila: cisok-vukovar@hzz.hr ili pozivom na broj 032/637-441.

Veselimo se Vašem dolasku!