Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Online radionica za nezaposlene osobe u Tjednu cjeloživotnog učenja

20. rujna 2021.

|

Koprivnica, Svi centri

CISOK Koprivnica će se i ove godine uključiti u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja održavanjem online radionice za nezaposlene osobe pod nazivom HZZ – moj savjetnik za obrazovanje i zapošljavanje. Kroz radionicu ćemo upoznati sudionike sa svim uslugama Zavoda, posebice onima iz područja obrazovanja i razvoja karijere, kako bi potaknuli sudionike da ih koriste te unaprijede svoja znanja i vještine za zapošljavanje, rad, osobni razvoj i razvoj karijere.

Radionica će se održati 28. rujna 2021. godine u 12 sati online putem aplikacije Microsoft Teams. Za sudjelovanje putem računala nije potrebno imati instaliran navedeni program, ali za praćenje putem mobitela je potrebo skinuti besplatnu aplikaciju Microsoft Teams.

Ako i Vi želite sudjelovati na radionici, javite nam se do 24. rujna  putem e-maila cisok-koprivnica@hzz.hr.

Tjedan cjeloživotnog učenja je nacionalna obrazovna kampanja, čiji je cilj podizanje svijesti o važnosti učenja i obrazovanja. Radi se o UNESCO-ovoj inicijativi koja je pokrenuta 1999. godine, a svake godine obilježava se u brojnim zemljama na svim kontinentima kako bi se senzibilizirala javnost za cjeloživotno učenje, promicala kultura učenja te potaknula osobna motivacija. Više o Tjednu cjeloživotnog učenja i ostalim dostupnim aktivnostima možete pronaći ovdje http://www.cjelozivotno-ucenje.hr/

Veselimo se zajedničkom učenju!

CISOK Koprivnica