Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Studeni u CISOK-u Dubrovnik

29. listopada 2018.

|

Dubrovnik, Svi centri

CISOK Dubrovnik u studenom za Vas organizira razne zanimljive radionice. Iskoristite kišne dane za učenje i rad na sebi - pronađite aktivnost koja odgovara Vašim interesima i pridružite nam se!

Sve radionice su besplatne i održavaju se u prostoru CISOK-a na adresi Od svetog Mihajla 1, 20000 Dubrovnik. Na radionice se potrebno prethodno prijaviti:

AKTIVNOSTDATUMVRIJEME
Prijava za posao putem e-maila 
Radionica je namijenjena svima kojima je potrebna dodatna pomoć u otvaranju korisničkog računa i korištenju e-maila kao načina prijave na natječaj.
06.11.2018.

 

14:00 h
Europass životopis
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama i svima koji traže posao. CISOK savjetnica polaznicima će korak po korak pokazati kako se ispunjava životopis u Europass formatu.
15.11.2018.

 

10:00 h

 

Kako osvojiti poslodavca
Ako imate životopis za koji niste sigurni je li dobro napisan ili imate tremu kod predstavljanja poslodavcu, onda je ovo prava radionica za Vas. Na radionicu ponesite svoje životopise gdje će se raditi na njihovom ispravljanju i stručnoj procjeni priloženog, dok će se drugi dio radionice odnositi na najčešće pogreške na razgovoru za posao.
20.11.2018. 

 

14:00 h

 

Motivacijsko pismo
Radionica je namijenjena svim mladim osobama. Na radionici će polaznici imati priliku naučiti što je to motivacijsko pismo, čemu ono služi te kako ga napisati.
22.11.2018.10:00 h
Molba za posao
Radionica je namijenjena svima koji traže posao. Na radionici će polaznici naučiti koje su prednosti molbe za posao i kako se ona piše te kako se predstaviti potencijalnom poslodavcu ako nije oglašen natječaj za određeno radno mjesto.
29.11.2018.

 

 

 

14:00 h