Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

„Young Social Innovators“ u CISOK-u Zadar

7. lipnja 2019.

|

Svi centri, Zadar

Europski dom Slavonski Brod u vremenu od 2. do 8. lipnja 2019. u Zadru održava međunarodni seminar Young Social Innovators - Engines of Social Change (Mladi društveni inovatori - pokretači društvenih promjena) u okviru Erasmus + programa.

Projekt je kreiran sa svrhom poticanja mladih na aktivniji pristup u izgradnji karijere, prepoznavanju poduzetničkih prilika i pronalaženju mogućnosti za vlastito zapošljavanje putem društveno poduzetničkih inicijativa.

Na razmjeni sudjeluje 46 mladih iz osam zemalja: Češke Republike, Poljske, Hrvatske, Tajlanda, Tanzanije, Indonezije, Kenije i Perua.

Jedan od ciljeva seminara bio je istražiti koje su to institucije, organizacije ili inicijative koje se bave pružanjem pomoći mladima u izgradnji karijere, razvijanju njihovih poduzetničkih i inovativnih kapaciteta, te je jedan od dana treninga predviđen je za obilazak zadarskih institucija i društvenih poduzeća.

CISOK Zadar je posjetila grupa mladih iz Hrvatske, Perua i Tanzanije. Za njih smo prezentirali usluge Zavoda i CISOK-a te odgovarali na njihova brojna pitanja o našem iskustvu rada s mladima.

Zahvaljujemo Europskom domu Slavonski Brod na pozivu. Uvijek je zadovoljstvo surađivati s mladim poduzetnim ljudima.

 width=