Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Film – Kamo nakon osnovne škole 2022

16. veljače 2022.

|

Bjelovar, Svi centri

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri i Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Bjelovar tradicionalno svake godine organiziraju „Dan profesionalnog usmjeravanja“ s ciljem upoznavanja učenika s mogućnostima srednjoškolskog obrazovanja, potrebama tržišta rada i prilikama zapošljavanja u našoj županiji.

U prošlom polugodištu ove školske godine učenicima osmih razredima osnovnih škola održane su radionice „Upoznaj sebe – odaberi srednju školu“ kako bi učenici osvijestili svoje interese i sposobnosti te kako bi ih se potaknulo da pravovremeno počnu razmišljati o odabiru budućeg zanimanja. Projektom je obuhvaćeno 47 osmih razreda osnovnih škola Bjelovarsko-bilogorske županije, odnosno 275 učenika.

Nastavno na radionice, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Bjelovar i Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri u suradnji sa našim partnerima suradnicima Fizikalne terapije Kljajić, Doma učenika srednjih škola Bjelovar, Logopedskog kabineta Demosten, Ljekarne Bjelovar te Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije kreirali su filmić koji pomaže učenicima u odabiru budućeg zanimanja. Cilj je upoznati učenike s mogućnostima raznih zanimanja u zdravstvenom području koje je u današnje doba pandemije od velike važnosti. Ovo je drugi filmić kreiran od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sa svrhom profesionalnog informiranja i savjetovanja učenika osnovnih škola.

Poveznica na film: Kamo nakon osnovne škole 2022

Informativna brošura sa neslužbenim popisom obrazovnih programa srednjih škola Bjelovarsko-bilogorske županije Kamo nakon osnovne škole

Za dodatne upite, stojimo Vam na raspolaganju.

Informacije možete dobiti na e-mail: cisok-bjelovar@hzz.hr, telefonski broj: 043/639-255, radnim danom od 7,30 do 15,30 sati.