Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Adventski dekori budućih cvjećara u CISOK-u Varaždin

16. prosinca 2019.

|

Svi centri, Varaždin

U CISOK-u Varaždin, u petak 13.12.2019., posjetili su nas učenici trećeg razreda Srednje škole „Arboretum Opeka“, smjera cvjećari. Ovaj posjet srednjoškolaca bio je ponovno poseban, po uzoru na višegodišnje iskustvo naše zajedničke suradnje povodom Adventa.

Naš prostor su dekorirali  božićnim detaljima koje su sami izradili u sklopu školske prakse, što im je bila prilika da prezentiraju što su naučili o dekoriranju prostora i da izlože izrađene dekoracije, a nama i ostalim našim klijentima oplemenili su prostor za rad prigodnim detaljima. Tako su se u našem CISOK-u našli božićno drvce, vijenci i ostali ukrasi, a učenici su prilikom uređivanja prostora pokazali veliku ozbiljnost i posvećenost svom (budućem) poslu.

Učenicima je  predstavljen CISOK, kao i usluge i aktivnosti koje nudimo mladima koji će tek zakoračiti u svijet rada, a koje im mogu koristiti na njihovom daljnjem karijernom putu.

Još jednom hvala Ani, Kristini, Senki, Mihaeli, Eni i Tei koje su uz stručno vodstvo profesorice Ane Ernoić-Milošević  unijele dio blagdanske atmosfere u naš Centar.

Stručni tim CISOK-a Varaždin

 width=
 width=
 width=
 width=