Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Predstavljanje programa obrazovanja odraslih i Regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi Srednje škole Arboretum Opeka

22. studenoga 2023.

|

Svi centri, Varaždin

U četvrtak, 16.studenog 2023. u našim je prostorima održano predstavljanje Regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi, koje je održala prof. Blanka Pazman iz Srednje škole Arboretum Opeka, a isto je dio projektnih aktivnosti Projekta Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi  „Arboretum Opeka“, sufinanciranog od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Bilo nas je ukupno deset, nezaposlenih i zaposlenih osoba, kojima su najprije predstavljene usluge i aktivnosti CISOK-a,  škola Arboretum Opeka i njihov  Regionalni centar kompetentnosti  te koje su mogućnosti obrazovanja odraslih, a kao roditeljima bilo im je zanimljivo i kako se provodi nastava, što i kako u školi rade s učenicima te uspjesi učenika njihove škole na raznim natjecanjima.

Nakon međusobnog upoznavanja i dijeljenja iskustava u dodatnom obrazovanju, prethodnom zaposlenju i trenutnom traženju posla, sudionice su se uključile u raspravu  te su imale dodatnih pitanja i komentara na izneseno, što je potvrdilo važnost ovakvih aktivnosti.

Uslijedila je radionica izrade božićnih dekoracija/vjenčića, tijekom koje je vladala vrlo konstruktivna i suradnička atmosfera. Sudionice su bile zadovoljne što su se međusobno upoznale, a i zahvalne što su svoje uratke mogle ponijeti kući, jer to nisu očekivale. Prema njihovim povratnim informacijama, možemo zaključiti da su bile izuzetno zadovoljne što su sudjelovale.