Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Adventski ugođaj u CISOK-u Varaždin stvoren rukama budućih cvjećara

21. prosinca 2022.

|

Svi centri, Varaždin

U petak 09.12.2022. u CISOK Varaždin došli su nam učenici drugog razreda budućih cvjećara Srednje škole „Arboretum Opeka“. Tom su nam prilikom pokazali što su kroz dosadašnje školovanje i praktičnu nastavu naučili. Ovaj posjet srednjoškolaca bio je ponovno poseban, po uzoru na višegodišnje iskustvo naše zajedničke suradnje povodom Adventa, kad donose i razmještaju vlastite adventske dekoracije.
Time su nama i ostalim našim klijentima oplemenili prostor za rad prigodnim detaljima pa su se u našem CISOK-u našle stajaće božićne dekoracije, vijenci i ostali ukrasi, a učenici su prilikom uređivanja prostora pokazali ozbiljnost i posvećenost svom (budućem) poslu.
Učenicima je predstavljen CISOK, kao i usluge i aktivnosti koje nudimo mladima koji će tek zakoračiti u svijet rada, a koje im mogu koristiti na njihovom daljnjem karijernom putu. Također smo za njih odradili i radionicu kvalitetne prijave za posao, koja će im uskoro biti itekako potrebna i važna.

Još jednom hvala učenicama i učenicima, koji su uz stručno vodstvo profesorica unijeli dio blagdanske atmosfere u naš Centar.

Stručni tim CISOK-a Varaždin