Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

CISOK Bjelovar u ožujku

28. veljače 2020.

|

Bjelovar, Svi centri

CISOK centar Bjelovar pripremio je i u ožujku za Vas brojne aktivnosti. Nastavljamo posjećivati osnovne i srednje škole u našoj županiji, no i šire. Također, uvijek nas razveseli kada dođu učenici u naš prostor. Tako nam i ovaj mjesec dolaze učenici II. osnovne škole Bjelovar, koji će saznati brojne važne informacije o upisima u srednju školu.

Tijekom ožujka nastavljamo s radionicama Aktivno do posla, Priprema i javljanje na radna mjesta nakon selekcije te grupnim informiranjima o programima obrazovanja koje pružamo. Također ćemo provesti radionice Kamo nakon obrazovanja, Europass životopis, Kako se kvalitetno predstaviti poslodavcu te Burza rada – što je i kako se prijaviti. Nastavljamo suradnju s Područnim uredom Bjelovar u provođenju radionica vezano uz samozapošljavanje.

Kod nas možete saznati potrebne informacije o željenom radnom mjestu, o mogućnosti nastavka školovanja ili promjeni u karijeri. Nudimo Vam besplatno informiranje, savjetovanje i profesionalno usmjeravanje te organiziramo brojne radionice, grupna informiranja i predavanja.

Pridružite se aktivnostima koje organiziramo za Vas ili dogovorite termin za individualno savjetovanje.

Navedene aktivnosti su dostupne svima koji su zainteresirani te su besplatne.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas:
 osobnim dolaskom u CISOK
 telefonom: 043 639 255
 e-mailom: cisok-bjelovar@hzz.hr
 prijavom kod svog savjetnika u HZZ-u.

Veselimo se vašem dolasku!
CISOK Bjelovar