Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

CISOK Bjelovar u prosincu

2. prosinca 2019.

|

Bjelovar, Svi centri

 width=

U našem CISOK centru u Bjelovaru saznajte sve potrebne informacije o željenom radnom mjestu, o mogućnosti nastavka školovanja ili promjeni u karijeri. Nudimo Vam besplatno informiranje, savjetovanje i profesionalno usmjeravanje te organiziramo brojne radionice, grupna informiranja i predavanja.

Mjesec prosinac započinjemo radionicama Priprema i javljanje na radna mjesta nakon selekcije te Kamo nakon obrazovanja. Informirajte se o mogućnostima zapošljavanja nakon osposobljavanja putem programa obrazovanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Tijekom prosinca, u CISOK centru Bjelovar, nastavljamo s organiziranjem radionica Aktivno do posla i Informatička radionica. Radionica koja se nalazi u našem programu za naredni mjesec je i Burza rada – što je i kako se registrirati.

Pridružite se aktivnostima koje organiziramo za Vas ili dogovorite termin za individualno savjetovanje.

Navedene aktivnosti su dostupne svima koji su zainteresirani te su besplatne.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas:

  • osobnim dolaskom u CISOK
  • telefonom: 043 639 255
  • e-mailom: cisok-bjelovar@hzz.hr
  • prijavom kod svog savjetnika u HZZ-u.

Veselimo se vašem dolasku!

CISOK Bjelovar

Izvor naslovne fotografije: https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&id=137DF4DA8C1D2F4A857CF893A615CF3AC9600133&thid=OIP.wbiwcGvix9wkGLGdmJXUMwHaEo&mediaurl=https%3A%2F%2Fwww.pixelstalk.net%2Fwp-content%2Fuploads%2Fimages1%2Fwallpaper_hello-december_for_desktop.jpg&exph=1237&expw=1980&q=december&selectedindex=28&ajaxhist=0&vt=0&eim=1,6