Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

CISOK Bjelovar u veljači

5. veljače 2020.

|

Bjelovar, Svi centri

Dolaskom u CISOK centar u Bjelovaru saznajte sve potrebne informacije o željenom radnom mjestu, o mogućnosti nastavka školovanja ili promjeni u karijeri. Nudimo Vam besplatno informiranje, savjetovanje i profesionalno usmjeravanje te organiziramo brojne radionice, grupna informiranja i predavanja.

Početkom veljače obilježavamo Svjetski dan čitanja naglas. Tijekom nekoliko radionica djeca predškolske dobi imat će priliku iskusiti putovanje zajedno s likom iz priče što će ih odvesti na putovanje u svijet mašte.
Tijekom veljače, u CISOK centru Bjelovar, također obilježavamo Tjedan psihologije predavanjem i radionicom o procesu, pripremi i važnosti razgovora za posao.
Nastavljamo radionicama Aktivno do posla, Priprema i javljanje na radna mjesta nakon selekcije te grupnim informiranjima o programima obrazovanja koje pružamo. Također ćemo provesti radionice Kamo nakon obrazovanja, Europass životopis i Pisanje molbe. Za kraj ističemo kako ćemo u suradnji s Područnim uredom Bjelovar provesti grupna informiranja vezano uz samozapošljavanje.

Pridružite se aktivnostima koje organiziramo za Vas ili dogovorite termin za individualno savjetovanje.

Navedene aktivnosti su dostupne svima koji su zainteresirani te su besplatne.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas:
 osobnim dolaskom u CISOK
 telefonom: 043 639 255
 e-mailom: cisok-bjelovar@hzz.hr
 prijavom kod svog savjetnika u HZZ-u.

Veselimo se vašem dolasku!
CISOK Bjelovar