Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

CISOK Rijeka na KVARNER EXPO 2023.

16. lipnja 2023.

|

Rijeka, Svi centri

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije je i ove godine nastavila tradiciju izložbeno-prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO 2023. koja se održava na na Trgu 111. brigade Hrvatske vojske u Rijeci od 16. do 18. lipnja 2023. godine pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore.

Svečano otvaranje održalo se prvog dana sajma, 16.6.2023. uz sudjelovanje župana Primorsko-goranske županije, gradonačelnika Grada Rijeke, predsjednika Hrvatske obrtničke komore te predsjednika Obrtničke komore PGŽ.

Cilj izložbe jest promocija hrvatskih proizvoda i suvenira te prilika obrtnicima i poduzetnicima za razmjenu poslovnih iskustava i razvoj novih poslovnih suradnji.

Posjetiteljima se uz obrtnike i poduzetnike koji proizvode suvenire i autohtone proizvode predstavile i obrtničke škole s područja Primorsko-goranske županije koje su izložile radove svojih učenika, od kreacija učenika Škole za trgovinu i modni dizajn Rijeka do radova učenika Drvodjeljske i strojarske škole Rijeka.

Prvog dana sajma Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Rijeka i Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Rijeka su obrtnicima, učenicima obrtničkih škola i posjetiteljima predstavili potpore za zapošljavanje i obrazovanje te usluge CISOK-a.