Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

CISOK Zagreb na Danima karijera Veleučilišta u Velikoj Gorici

19. svibnja 2023.

|

Zagreb I, Zagreb II

27. i 28. travnja na Veleučilištu Velika Gorica održani su prvi Dani karijera na kojima su sudjelovale uspješne hrvatske i regionalne tvrtke iz područja informacijskih i komunikacijskih tehnologija te iz auto industrije. Tvrtke su se kroz prezentacije i izlaganjem u izložbenom prostoru predstavile studentima kao potencijalni poslodavci.

Studenti su također imali priliku sudjelovati u radionicama u kojima su mogli naučiti kako unaprijediti svoje vještine razvoja karijere i traženja posla.

CISOK Zagreb je na Danima karijere sudjelovao s radionicom Uspješno se predstavi kroz životopis i molbu te pripremi za razgovor s poslodavcem. Brojni sudionici na radionici su se upoznali s raznim formatima pisanja životopisa te kroz vježbe naučili kako napisati životopis i personaliziranu molbu te pritom istaknuti svoje najjače strane. Također, doznali su i kako se pripremiti i predstaviti na razgovoru s potencijalnim poslodavcem.  Sudionicima su prezentirane brojne usluge Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kako bi u svijet rada ušli  informirani o raznim mogućnostima koji im se nude nakon završenog obrazovanja.