Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

CISOK Zagreb održao radionice za NEET korisnike

27. lipnja 2023.

|

Zagreb I, Zagreb II

rbt

Hrvatski zavod za zapošljavanje je partner na projektu "Pronađi me i osposobi me" koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda u kojemu se sudionicima u NEET statusu nude besplatne aktivnosti poput programa obrazovanja i osposobljavanja, radionica razvoja mekih vještina, individualna savjetovanja i izrade individualnog plana zapošljavanja i obrazovanja. Cilj je u projekt uključiti NEET osobe (15 do 29 godina) koje nisu u obrazovanju, zaposleni ili prijavljeni u registar tražitelja zaposlenja.

Tijekom 2022. i 2023. Područna služba Zagreb i CISOK Zagreb uključili su se u projekt održavajući radionice Informiranje o kretanjima na tržištu rada za brojne partnere na projektu.

26.6.2023. je u suradnji s Centrom HR održano Informiranje o stanju na tržištu rada gdje su sudionici doznali više o uslugama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, mjerama aktivne politike zapošljavanja, mogućnostima obrazovanja i zapošljavanja, vaučerima, kretanjima na tržištu rada.

Sudionici su aktivno i zainteresirano pratili radionicu te su dobili odgovore na svoja brojna pitanja vezana uz usluge Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.