Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Dani otvorenih vrata na fakultetima

14. veljače 2020.

|

Svi centri, Zagreb I, Zagreb II

Dan otvorenih vrata manifestacija je namijenjena prvenstveno srednjoškolcima koji razmišljaju o daljnjem nastavku školovanja, ali i svima zainteresiranima kako bi se pobliže upoznali sa pojedinim strukama i djelokrugom rada fakulteta.

Filozofski fakultet najavljuje 3. dan otvorenih vrata u petak 28. veljače 2020. od 10.00 do 17.00 sati.

Fakultet prometnih znanosti će u srijedu, 29.siječnja 2020. s početkom u 10 sati organizirati Dan otvorenih vrata na znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

Tekstilno-tehnološki fakultet svim zainteresiranima otvara svoja vrata u petak 13. prosinca 2019. s početkom u 12 sati na adresi Prilaz baruna Filipovića 28a.

Nekoliko fakulteta je organiziralo svoje Dane otvorenih vrata tijekom trajanja Smotre Sveučilišta u Zagrebu koja je održana od 21. do 23. studenog 2019., poput FER-a, Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta i Arhitektonskog fakulteta, smjer dizajn.

Veći broj fakulteta Sveučilišta u Zagrebu planira organizirati Dane otvorenih vrata u drugom semestru,  a mi ćemo pozorno pratiti njihove stranice i ovdje objavljivati točne datume aktivnosti.

Stoga pratite naše stranice ali i stranice pojedinih fakulteta o kojima razmišljate kako ne biste propustili priliku uživo porazgovarati s budućim kolegama i saznati sve što vas zanima o pojedinim studijskim programima, uvjetima studiranja, mogućnostima zapošljavanja i brojnim drugim pitanjima.