Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Dani poslova u turizmu 2023

30. siječnja 2023.

|

Bjelovar

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Ministarstva turizma i Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u petak 27. siječnja 2023. u Bjelovaru je održana manifestacija Dani poslova u turizmu na kojima su renomirani poslodavci nezaposlenim osobama i učenicima predstavili slobodna sezonska radna mjesta u nadolazećoj turističkoj sezoni.

Riječ je o 40–ak poslodavaca, predstavnika velikih hotelskih kuća, restorana i trgovačkih lanaca koji su ponudili više od 9000 radnih mjesta posjetiteljima iz Bjelovarsko – bilogorske, Virovitičko podravske i Koprivničko – križevačke županije.

S područja Bjelovarsko-bilogorske županije organizirano su dolazile nezaposlene osobe i učenici maturanti turističkih usmjerenja.

CISOK Bjelovar je s maturantima proveo pripremne aktivnosti za odlazak na manifestaciju. U suradnji sa Srednjom školom „Bartola Kašića“ Grubišno Polje, Ekonomskom i turističkom školom Daruvar i Komercijalno i trgovačkom školom Bjelovar, CISOK Bjelovar je održao radionice pisanja životopisa i pripreme za razgovor s poslodavcem.