Veličina fonta
Sivi ton
Kontrast
Disleksija

Novosti

Hrvatski zavod za zapošljavanje RU Varaždin i CISOK na Sajmu karijera

19. studenoga 2019.

|

Svi centri, Varaždin

U srijedu, 13. studenog u holu Srednje škole Ivanec održan je Sajam karijera, kao jedna je od aktivnosti projekta 'Ostvari svoj potencijal' kojeg provodi Nezavisna udruga mladih, a financiran je od strane Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. Sajam je bio prvenstveno namijenjen učenicima Srednje škole Ivanec, ali i svima ostalima koji su željeli doći i upoznati sudionike.

Na sajmu se predstavilo nekoliko poslodavaca koji su zainteresirani lobirati potencijalni mladi kadar, a mlade su informirali o svojim tvrtkama, o tome kakav je proces zapošljavanja, ima li trenutno otvorenih radnih mjesta...

Kako se studira u Varaždinu, učenicima su predstavili Fakultet organizacije i informatike i Sveučilište Sjever, a o mogućnostima volontiranja mogli su saznati od članova Nezavisne udruge mladih.

Informacije o tome kako se pripremiti za donošenje odluka o tome da li i što studirati ili kako tražiti posao, gdje saznati za otvorena radna mjesta i kome se obratiti za pomoć oko upravljanja karijerom, učenicima su prezentirali predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, RU Varaždin te Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri Varaždin. 

Ovo je još jedan od primjera dobre suradnje Zavoda za zapošljavanje i CISOK-a Varaždin s partnerima iz lokalne zajednice.

 width=
 width=
 width=